Carpets....
Een vloerkleed kan veel sfeer toevoegen aan je interieur. Op die manier kun je ook goed afwisselen. Iets wat ik regelmatig doe in ons interieur. Afgelopen weekend ben ik bijvoorbeeld weer ontzettend aan het schuiven geweest bijvoorbeeld. Zoekend naar de juiste opstelling van de meubels. Het blijkt dat dit toch de beste opstelling is. De bank en de tafel allebei tegen de grootste muur aan. De zwarte muur. 

En een vloerkleed is in ieder geval het beste bij de bank hier in huis. Momenteel ligt er bij ons dit prachtige  gehaakte vloerkleed van wol van WOONin (www.woonin-interieur.nl). Ik vond dit bedrijf weer via instagram (volgen jullie ze daar ook al @woonin-interieur ?) en ze maken erg mooie dingen! Altijd waren de eigenaren van WOONin al bezig met het opknappen van spullen en huizen. Na het verbouwen van een jaren 50-huis kwamen ze erachter dat ze graag verder wilde in de wereld van interieur. Vandaar dat zij in 2014 
WOONin hebben opgezet. Eerst zijn ze begonnen met het ontwerpen en restylen van meubels. Op een gegeven moment zijn ze zich steeds meer gaan richten op ook de woonaccessoires. De producten onderscheiden zich door de exclusiviteit en de kwaliteit. 
Je merkt echt dat de producten mooier zijn van kwaliteit en ontwerp dan die bij veel grotere woonwinkels worden aangeboden. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwaliteitswol en sterke en natuurlijke materialen. En je weet dat als je iets van WOONin koopt, niemand anders hetzelfde product in huis heeft.

Dit vloerkleed is mijn favoriet. Handgemaakt en van een prachtige kwaliteit wol. Het leren labeltje maakt het helemaal af! Dat maakt het geheel ook weer wat stoerder, minder soft. 
Bo vind het kleed heel fijn om op te spelen met z'n dieren. 
En ook de katten hebben het kleed uiteraard alweer ontdekt… Ligt zo lekker zacht…


Het kleed staat prachtig op onze hout-kleurige vloer en matcht ook goed met onze nieuwe  bank (zie daarvoor een eerdere blogpost…). Het zou ook kunnen dat ik meerdere wat kleine vloerkleden bij elkaar ga combineren. Ook dat is een goed alternatief voor 1, heel duur en groot, kleed. In m'n hoofd dus al allemaal plannen weer. Natuurlijke materialen, natuurlijke kleuren: prachtig zijn ze: de producten van WOONin. WOONin staat ook op de Swan Market zondag 12 april in Utrecht! Daar kun je de producten dus ook bekijken en aanschaffen. Ik zou zeker even langs gaan als je van plan bent de Swan Market te bezoeken!

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★