Spruitje

Deze geweldige producten zijn van Spruitje.nu (www.spruitje.nu)
Weer iets leuks ontdekt via instagram (een vriendin wees me op deze leuke feed). 

Na jarenlang onderzoek gedaan te hebben en veel ervaring met het werken met planten, heeft Joanel Spruitje.nu opgezet. Zijn missie is mensen dichter bij de natuur te brengen. En dat doet hij. Missie geslaagd! Zijn producten zijn prachtig. En wat ook fijn is: de "sustainable world's" hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Precies een plant voor mij dus! Ik heb namelijk niet zulke groene vingers.... Helemaal niet eigenlijk. 
Het terrarium moet wel in een lichte kamer staan en een keer in de 2 a 3 maanden geef je de plantjes water. Dat is alles! Voor de rest houd het geheel zichzelf in stand.... De "pickles" is een sustainable world in een augurkenpot van "Kesbeke". Het terrarium bevat ook een lamp, maar die is puur "voor de mooi". S'avonds is de sustainable world dus mooi verlicht en kun je nog goed naar je groeiende planten kijken.
De "wearable" is een mooi cadeautje voor iedereen die van puur en de natuur houdt. Een klein mos plantje in een buisje aan een ketting maakt een mooi, persoonlijk cadeau. Zo draag je een klein stukje natuur bij je. Hier kan ik binnenkort vast iemand erg blij mee maken....
De "botanical frames" zijn ook al zo mooi. Groen in huis is helemaal hip. Op deze manier kun je ingelijst groen in huis halen! Hoef je helemaal geen water te geven! 


Neem dus even snel een kijkje op de website van Spruitje en houd ook de feed (@spruitje_amsterdam) in de gaten. De producten zijn ook te koop bij bijvoorbeeld Loods5 in Zaandam en Hutspot in Amsterdam.0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★