AAI: made with love....


AAI: made with love. I'm in love…. Zo zacht dat je het wil AAIen en zo mooi dat je echt ziet dat het met veel liefde gemaakt is.
AAI heeft verschillende collecties, met de prachtige, mysterieuze namen: Indochine Mornings, Mekong nights, Vietnam Days en Vintage Noon. Ik ben vooral gecharmeerd van de Indochine Mornings lijn. Prachtige zachte kleuren en materialen, linnen, grijs, naturel. Past heel goed in ons interieur! 
De Indochine Mornings mand licht grijs (mand licht grijsheeft een mooi plekje gevonden in huis hier aan de muur. Prachtige en ook handige decoratie op deze manier.
S'ochtends komt er zo'n mooi licht binnen vallen in ons huis. De naam: 
Indochine Mornings vraagt natuurlijk om een fotoshoot in the morning....


Ook deze prachtige linnen plaid heb ik: linnen plaid
Wat een geweldige items om mee te stylen! Het brengt echt karakter in je interieur. En dat is ook precies de bedoeling van Annemarie en Sandra (de eigenaresses van AAI). 

De inspiratie vonden zij op reizen die ze maakten en dat zie je echt terug in de collectie en de namen van de collecties.
Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke, gerecyclede, vintage materialen. Dit maakt de productie ook zo duurzaam mogelijk. Er zit dus ook nog een goed verhaal achter. Dat maakt producten altijd net een tikje specialer.
Ik zag AAI bij Show Up afgelopen weekend en alles was om hebberig van te worden. De hele collectie was daar te zien, in het echt, en dan zie je pas echt hoe mooi de materialen zijn! Erg inspirerend ook was de manier van presenteren. Een tuktuk en prachtige oude tafels maakten het plaatje compleet.


Tijdens Show Up


AAI heeft ook een showroom waar je langs kunt gaan in Uithoorn (open elke maandag en dinsdag), zodat je het met eigen ogen kunt zien. En uiteraard is er de webshop op:
www.aaimadewithlove.com Volgen jullie AAI ook al op instagram? @aaimadewithlove

Van dit prachtige merk gaan we nog veel zien!

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★