Norsu stories

Verhalen vertellen en voorlezen. Dat doe ik veel tegenwoordig. M'n zoontje van twee is er gek op. Hij kan bepaalde boekjes wel tien keer achter elkaar horen. En hij raakt er niet op uit gekeken en kan er geen genoeg van krijgen! Ook zelf verzonnen verhaaltjes vindt ie leuk. Als ik maar door ga met vertellen....  norsuStories vertelt ook verhalen. Op kaarten, prenten en posters met dieren. Op elke prent, kaart of poster staat een dier afgebeeld met daarbij een leuk verhaaltje. Het is dus meteen ook een beetje leerzaam. "Wat je van dieren leren kan..." is het zinnetje wat centraal staat bij norsuStories. Elk dieren heeft zo'n eigen karakter en dus ook een eigen verhaaltje. Zo zijn er bijvoorbeeld: Betty, de Schotse Hooglander, die de beste neus ter wereld heeft en Nala de olifant, die zo van modderbaden houdt. 
Zo kun je je kind de unieke eigenschappen van een aantal lieve dieren uitleggen. Illustrator Ninke Swaak maakt de prints met veel liefde. Ze begon haar bedrijf uit een liefde voor dieren, tekenen en mooie verhalen. 
Ik vond de panda zo leuk. Ik ben gek op panda beren. En er zit ook een bijzonder en lief verhaaltje achter... Maar dat moet je zelf maar lezen als je zo'n mooie prent aanschaft! Ga niet alles verklappen natuurlijk! Zo is het een perfect kraamcadeautje bijvoorbeeld of hartstikke leuk voor op de kamer van Bo. 
Neem ook een kijkje op: http://www.norsustories.nl voor meer prachtige verhalen en inspirerende dieren! 


2 reacties:

  1. Wat een leuk concept!!! Ik kende het nog niet. De panda is geweldig. X Judith

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel leuk en schattig! I love panda beren! Altijd mooi! x

      Verwijderen

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★