Christmas party....

Jaarlijks vieren we kerst met de vrienden. We doen dit altijd bij iemand thuis, er wordt gekookt of we zorgen voor catering en we eten en drinken met elkaar. Dit jaar waren wij de gastheer en vrouw.... Geen plek om echt super uitgebreid te gaan koken voor 30 man, dus ik heb catering geregeld. Nu nog zorgen dat er 29 mensen in onze woonkamer zouden passen, zittend, aan tafel.... Stoelen en tafels gehuurd. Alle tafels achter elkaar door de hele woonkamer heen gezet en toen ben ik alles gaan versieren. Het eten was in eerste instantie bedoeld als buffet, maar wij vonden het leuk om het wel als drie-gangen uit te serveren. Dus dat deden we vanuit het werkkamertje. Lekker proppen allemaal! Maar toch gelukt! En wat was het een geslaagde avond! Iedereen had het maar z'n zin en daar gaat het om. Leuke bijkomstigheid was dat het er ook nog gezellig uit zag! 
Na deze geslaagde avond hadden we nog heel veel eten over. Dus gisteren, op the day after, hebben we nog een klein kliekjes feestje gegeven voor de belangstellenden. Ook dat was erg gezellig! Nu even klaar met de kerstpret.... Oh nee! Het moet zelfs nog beginnen. Eerste en tweede kerstdag doen we het wat rustig aan en vieren we het met ons gezin en familie. Merry Christmas everybody!! Fijne dagen! 


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★