Nasmaak....

Het zitgedeelte in de woonkamer was na het omgooien van de woonkamer wel nog een beetje leeg.... Er kon nog wel iets bij. Een mooie poef ofzo. Het zijn er twee geworden, wel te verstaan: dus twee poefen (poefs of poeven of poefen....). Gehaakte poefen in twee maten, van het merk Label51 wat ze verkopen bij Nasmaak. Deze webshop staat vol coole objecten en hier kan je dan ook altijd slagen. Ik had er eerder al een vloerkleed gekocht, dus wist ze te vinden en wist ook dat ze veel te bieden hebben bij Nasmaak. 

Bo is ook erg blij met de twee nieuwe items in huis. Hij kan er namelijk heel goed mee stapelen en dus "bouwen" en hij gebruikt het ook als een soort enorme voetbal. Dat is natuurlijk waarvoor ik ze gekocht heb, dus let vooral ook op de foto's zonder bouwend en spelend jongetje. Wij gebruiken de poefen vooral als voetenbankje als we op de bank hangen en met een dienblad erop is het ook een fijne salontafel! Multifunctioneel dus: voetenbank, bal, bouwmateriaal en salontafel. En natuurlijk kan je er ook op zitten. Deze blog ben ik zelfs aan het typen op de poef, haha. 


De poefen werden snel thuis geleverd. Maar Nasmaak heeft ook een grote showroom in Heerenveen. Dit is voor mij helaas wat ver, maar als je een keer in de buurt bent, is het wel leuk het hele (hele grote) assortiment te bekijken. Nasmaak heeft vaak leuke acties, dus houd ze vooral ook op Facebook en instagram (@nasmaak_design) in de gaten. 

Eens denken.... Waarvoor kan ik de poefen nog meer gebruiken.... Fijne maandag! Liefs, sanne1 reacties:

  1. Wat een leuke poefjes! Echt super dat je ze inderdaad op meerdere manieren kan gebruiken. Ik ben nog op zoek naar een salontafel maar een voetenbankje klinkt ook niet verkeerd;)Echter vind ik het wel meer iets voor de winter omdat deze gehaakt is....

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★