Ooh-noo....

Ooh-noo.com is een hele leuke webshop, met prachtige producten voor de kinderkamer en speelgoed voor kids. Alles handgemaakt en speciaal. Het bedrijf bestaat uit een klein team en dat zie je ook weer terug in de producten. Geen massa productie, maar kleinschalige oplages van de producten. Als ze de ene collectie online hebben staan, gaan ze gelijk weer een nieuwe verzinnen. Creatieveligen dus!

De houten alphabet blokken stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. En ze zijn echt goed! Als decoratie in de kinderkamer en als speelgoed natuurlijk. Bo houdt heel erg van bouwen en met deze blokken kan hij een behoorlijke toren bouwen en deze daarna dan weer omgooien (dat is namelijk eigenlijk het leukste aspect van bouwen, volgens mij....).
Ik ga nog aan de slag met de kartonnen robot en andere figuren. Ik heb lijm gekocht in ieder geval. En dat is het enige wat je er nog bij nodig hebt. Eindeloos kan je variëren met figuren en vormen. Heel cool! Je kan er een robot van maken, maar ook een dier en er zijn nog wat mogelijkheden. Dus het staat op mijn to-do-lijstje!Bo was ontzettend blij met zijn "krotodiesjepaat" (krokodillenpaard). Mr. Crocodile on a stick is een erg leuke variant op het standaard stokpaard. De kop is van schoolbord achtig materiaal. Dus je kan ook daar nog op tekenen. Ook heeft hij een wieltje, voor nog meer snelheid en soepele manoeuvres. De hele webshop staat vol met bijzondere en mooie cadeaus. De feestdagen zijn dan wel net voorbij, maar een cadeautjes is nooit weg en er is altijd wel iemand jarig! Volg @oohnoo_official ook op instagram trouwens: erg inspirerende plaatjes! 


Dit leuke robot kussen is ook van www.ooh-noo.com 
0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★