Ikea komt met veel nieuw moois!

Ik was aanwezig gisteren op de IKEA vitality launch. En dat was erg inspirerend. Sowieso de locatie al: de launch werd gehouden in X Bank Amsterdam. Een prachtig gebouw aan de Spuistraat. Ik zou in eerste instantie met de trein gaan en met de fiets naar het station. Maar ik was m'n fietssleutel kwijt. Dus ik moest met de scooter naar het station. Eenmaal aan het rijden, met het zonnetje erbij, dacht ik: wat een lekker weer! Ik ga met de scooter naar Amsterdam..... Zonder handschoenen aan, drie kwartier op de scooter zitten, is dus echt veel te koud nu nog. Totaal verkleumd kwam ik aan en heb ik de scooter om de hoek geparkeerd. Eerst even de supermarkt in gedoken om een beetje op te warmen.... En toen naar X Bank gegaan. De entree was al helemaal kleurrijk versierd met allemaal ballonnen. Dat begon al goed dus!


Er werden vijf nieuwe collecties gelanceerd. De GILTIG, ANVANDBAR en IKEA ART EVENT. Deze collecties zijn vanaf april 2016 verkrijgbaar bij IKEA. De collecties: VIKTIGT en GLODANDE volgen later (namelijk in mei en juni 2016).


Vooral de VIKTIGT collectie vind ik prachtig. Mooie natuurlijke kleuren en materialen. Die collectie past echt helemaal hier in ons interieur thuis! 
Mijn absolute favoriet was deze stoel. Een soort cafestoeltje, maar dan van bamboe, hout en riet gemaakt. Prachtig tijdloos design! 


Erg inspirerend dus deze middag, heerlijke hapjes en een goed zicht op wat voor moois IKEA allemaal gaat lanceren binnenkort! Op naar de winkels dus in april! 


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★