Allerwarmst....

Wat zacht.... Wat mooi.... Wat warm.... Prachtig is ie: dit wollen plaid van Allerwarmst. Ik wilde al heel lang zo'n mooi plaid en nu is de site van Allerwarmst gelukkig online! Eigenaresse Renate heeft na een lange zoektocht naar het juiste materiaal en de juiste manier tot het maken van de plaids helemaal haar weg gevonden en heeft de website Allerwarmst.nl opgezet. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen en er wordt gewerkt met 100% merino wol. Het merino schaap komt vooral veel voor in Australie en Nieuw-Zeeland. En wat zo fijn is aan deze wol: het kriebelt niet. 
Renate heeft altijd wel weer nieuwe ideetjes, want van jongs af aan wilde ze alles al zelf doen en maken. Haar kinderen houden ervan s'avonds met een deken op de bank te chillen, een gezellig beeld, wat heel aanlokkelijk is en wat je je ook meteen kunt voorstellen als je de lekkere warme plaids ziet.

Veel mensen die binnenkomen en het kleed zijn, zijn instant jaloers. Het is echt een eye catcher. Zo knap gemaakt ook. Ik zou niet eens weten hoe. Met enorme breinaalden! Dat is een ding dat zeker is! 
Het zachte plaid past perfect in onze hangstoel. Zo kunnen de katten er ook niet bij. Denk namelijk dat die het kleed meteen zouden inpikken en dat is niet de bedoeling! Het moet zacht en mooi blijven.... Gelukkig kan het wel tegen een stootje. 

Renate van Allerwarmst is eigenwijs. Maar haar eigenwijsheid heeft haar nu deze mooie website opgeleverd en vanaf nu kunnen wij dus ook genieten van deze Allerwarmste plaids. 


Ik kruip er helemaal onder vandaag! 

Liefs, Sanne 

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★