Hollywood meubels....

Hollywood meubels: klinkt goed! Chic ook! En dat dan voor een betaalbare prijs. De meubels worden voor het grootste gedeelte in eigen beheer geproduceerd bij Hollywood meubels. En wat ook fijn is: het kan bijna allemaal ook op maat gemaakt worden. 
Naast een online winkel en een showroom, hebben ze ook een eigen meubelmakerij. Daar maken ze tafels en kasten in allerlei soorten en maten. 

Lamp Lena  is heel cool qua ontwerp en ook handig, want aan het uiteinde zit een stekker, die je dus in elk stopcontact kan steken. Zo kan je ongestoord variëren met de plek van de lamp en zit je niet vast aan bevestigingspunten.

De witte metalen stoel genaamd Lyon is een replica van de Tolix stoel. Deze klassieker past goed in ons interieur, waar ik de eetkamer steeds meer van alleen witte stoelen wil voorzien. Het model heeft een Franse oorsprong, van heel lang geleden, maar blijft mooi! Een echte must have!


Waar ik ook heel enthousiast over ben is de Jack. Een zeepdispenser (van 1 liter), gemaakt van een fles Jack Daniels Whisky. Hier kunnen we wel even mee vooruit. Iedereen zegt er wat over, als ze hun handen gaan wassen. Hij valt wel degelijk in de smaak!
Hollywood meubels verkoopt nog meer van dit soort leuke items, mooie meubels van de eigen meubelmakerij en prachtige, trendy verlichting. En je kan er ook nog terecht voor ouderwets, fijne gloeilampen. Ook chic!
0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★