#ownthetwilight

Het was tijd voor een nieuwe telefoon. Het beeldscherm van de iPhone die ik had was helemaal kapot. Niet een beetje, maar behoorlijk, zodat er steeds zelfs een beetje glas soms los kwam tijdens het bellen.... Ik was zo dom geweest om Bo mijn telefoon te geven toen we bij een strandtent zaten. Bo wilde zelf foto's maken, van de vogeltjes. Toen ik de telefoon terug kreeg stonden er veel best scherpe foto's op eigenlijk, van de strandtent, het strand buiten en ook een zeer goed gelukte foto van twee vrouwen op een bank in die strandtent. Ze poseerden zelfs! Hij heeft er een talent voor. Maar hij liet wel mijn telefoon vallen, op het scherm. Dus stuk was ie wel.... 
Nieuwe telefoon dus met een goede camera. Dat was een vereiste. Toch wel handig om altijd een goede camera op die manier bij de hand te hebben. 
De samsung galaxy s7 heeft als speerpunt deze goeie camera. De reclame campagne is heel leuk gedaan. Het beeld van een man met baard in ijsland die een instagram account probeert bij te houden, maar alleen maar ontzettend donkere slechte foto's maakt, ontroert zelfs! Kijk em hier.
Als instagram fan is zo'n telefoon natuurlijk ontzettend fijn. En het doet wat het belooft in de campagne. De telefoon maakt prachtige scherpe foto's. Ook in het donker.... See for yourself!


Deel ook je foto's gemaakt met de Samsung Galaxy S7 op instagram, met de hashtag: #ownthetwilight en maak kans op een reis naar Bali!
0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★