Cotton Ball Lights....

Lichtjes vind ik mooi. Als het s'avonds donker is vind ik zelfs de lichtjes langs de snelweg mooi. Ook altijd al mooi gevonden. Licht in huis is ook ontzettend belangrijk. Het liefst wil ik het hele jaar door kerstlichtjes ophangen, voor de gezelligheid daarvan. Maar dat is dan meteen zo kerstig.... En niet helemaal stylish verantwoord eigenlijk. Gelukkig zijn er Cotton Ball Lights! Hetzelfde gezellige effect, maar dan met een mooie licht slinger met balletjes. 

Zoals ik eerder al geschreven had, hebben wij nu een vakantiehuisje. Het is een knus huisje en om dat gezellige sfeertje te benadrukken, heb ik ook een aantal lichtslingers van Cotton Ball Lights daar mee naar toe genomen. Meteen gezelligheid zo. En je hoeft ook geen enorme lampen daar neer te gaan zetten of hangen. Dat past daar niet namelijk. Dit neemt niet veel ruimte in en staat toch onwijs leuk. Bo heeft een groen exemplaar op zijn mini kamertje in het vakantiehuisje, wij hebben de witte versie in onze slaapkamer en ik heb een zwart exemplaar in de woonkamer gehangen langs het raam. Thuis heb ik een donker grijze slinger in de nu grijze slaapkamer gedrapeerd, want in de slaapkamer wil je eigenlijk alleen maar sfeerlicht zoals dit. 
Wist je dat Cotton Ball Lights naast de leuke lichtjes slingers ook hanglampen met de bollen heeft? En dat die bollen dan een heel stuk groter zijn dan aan de lichtslingers? Ideaal voor in een grote, hoge hal, of in het trappengat, zoals bij ons thuis. 


Je kan de lampen helemaal zelf zo samen stellen zoals jij dat wil. 
Maak hem zelf! 
Verschillende kleuren bollen aan 1 slinger is bijvoorbeeld ook mogelijk. Je kan ook nog eens wat afwisselen, als je weer een keer een andere samenstelling zou willen. En de bollen zijn er in heel veel kleuren. Zo heb ik precies de kleur groen gevonden die ik wilde voor Bootje's mini kamertje in het vakantiehuisje. 

Instant sfeer: met deze lampjes! Lichtjes zijn cool....


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★