Elramlahamra....

Ik ben dol op de mooie producten van El Ramla Hamra. De handgemaakte producten uit Marokko passen heel mooi in de boho Ibiza look van onze woonkamer. Een van de stijlen die voorkomt in onze woonkamer.... 

Salahdin en Melanie van El Ramla Hamra proberen een perfecte mix van items aan te bieden, zodat je een klein stukje Marokko in huis kan halen. 

De vintage Handira kussens zijn gemaakt van handira's. Wel leuk om te weten over de handira's is het volgende: een handira is een bruidsdeken. Volgens de oude Marokkaanse Berber traditie werd de handira door de bruid gedragen op de dag van de bruiloft, als ze op weg was naar het huis van haar aanstaande man. De dekens komen oorspronkelijk uit het Atlas gebergte. Ze werden helemaal met de hand gemaakt door de familie van de bruid. De deken stond voor geluk, vruchtbaarheid en bescherming tegen het kwaad. Ze zijn zo'n 30 a 40 jaar oud en van de vintage dekens zijn dus deze prachtige kussens gemaakt. 
Wat een aanwinst voor in huis! Pailletten geven de kussens een glamourous effect. Zo hebben we een klein stukje Marokko in huis! Met een mooi verhaal erachter. 

Tot en met 30 juni 2016 geldt er een leuke discountcode voor 25% op alles in de webshop. Gebruik de code: 25%DISCOUNT bij je bestelling. 
2 reacties:

 1. Wauw, wat mooi! Ik heb er meteen een besteld :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn echt prachtig! Zo mooi met die pailletten er ook op. Staan ze mooi?
   Liefs, Sanne

   Verwijderen

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★