Restyling kinderkamer....

Ik lijk wel gek, met een keelontsteking toch aan de slag en Bo's kamer verven.... Stom idee. Zeker om hem mee te laten helpen. Maar ook dat heb ik gedaan. Top! Lekker bezig!
Ik was al twee nachten met veel te veel ideeën in mijn hoofd niet in staat in slaap te komen op een beetje een normaal tijdstip. Ondanks de keelontsteking waar ik het dus net al over had.... Kun je nagaan! Ik zit dan zo veel ideetjes en onrust. Het moet dan veranderd! En eigenlijk: op dat moment. S'nachts kan ik echt niet gaan verven en schuiven.... (heb er wel echt nog over nagedacht....) dus dan maar vandaag. 
Ik had nog veel grijze krijtverf over van Pure & Original (waarmee ik muren in onze slaapkamer geverfd heb een tijdje geleden). Hier heb ik de kleur INKT doorheen gemengd (had ik ook nog een pot van staan ergens). En dat samen geeft een hele mooie, grijs/blauwe kleur. Bo en ik hebben net zo lang blauw toegevoegd tot we de kleur goed vonden en zijn toen dus samen aan de slag gegaan. Met de kwast en de roller. Op een gegeven moment zat ook de hele vloer onder de spetters, dus toen heb ik het toch maar even van hem overgenomen. Dat gespetter werd er niet minder op. Zeker niet....
Ik ben niet zo'n zorgvuldige schilder.... Dat blijkt wel weer! Maar het resultaat mag er wezen. Het wordt zo steeds meer een stoere jongenskamer. 
Ik ben kapot.... Ik ga naar bed. Hatsjoe enzo.... 
Driftig bezig met de muur.... 
Het resultaat mag er wezen: een mooie blauwe kleur krijtverf op de muur!


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★