Directlampen.nl

Zoals jullie misschien gezien hebben, ben ik bezig geweest in onze slaapkamer. Project "black bedroom" is helemaal af en daar hoorde ook verlichting bij. Ik wilde alles zwart doen, dus ook een zwarte lamp zoeken voor in de slaapkamer. Ik zag ze de laatste tijd wel vaker voorbij komen. Kroonluchters in nieuwe stijl. Met hout in plaats van kristallen. 
Veel meer in mijn stijl deze hippere variant! 

Ik kwam een zwart exemplaar tegen op www.directlampen.nl Joepie! Die past precies! 
Als ik dan eenmaal aan het rondkijken ben op zo'n website, kan ik het niet laten even bij de rest te kijken. En dan heb ik eenmaal al snel weer het lampen virus te pakken.
 Ik kwam een prachtige, industriële vloerlamp tegen op deze site
Zoiets had ik al, maar we hadden in het eetgedeelte van de woonkamer zeker ook nog een lamp nodig. Er is daar altijd weinig licht. Met kaarsen kom ik altijd best een eindje, maar als je nog een keer wil werken of lezen aan tafel (of Bo wil tekenen) dan is wat licht en dus een lamp wel handig! 
Dus wat voor lamp je ook zoekt: neem even een kijkje op www.directlampen.nl. Daar vind je vast wat je zoekt! Voor elk project! Liefs, Sanne 0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

Vakantieplannen?

Who am I? ★

I am Sanne, 34 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and little girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★