UNC....

Whaaaaah! Ik ben enthousiast. Als ik een mooi nieuw merk ontdek dat net even anders is dan de rest. Zoals nu dus: met UNC Amsterdam. 
 Anne Marie Hermans laat via deze shop haar visie zien op de wereld. Ze haalt haar inspiratie van de vele reizen die ze maakt en gemaakt heeft. 
UNC verkoopt prachtige producten. Voor in de keuken en in huis. Accessoires en ook meubeltjes, zoals het geweldige Duka krukje. Er zit een mooi verhaal achter dit handgemaakte krukje. Duka betekend kruk in Ethiopië. Geïnspireerd op de drie uur durende koffie ceremonies. Het is gemaakt uit 1 stuk van de Bofofee-tree in Ethiopië. Deze groeit binnen een jaar terug! Dus is het krukje zo ook duurzaam en heel licht in gewicht. Een aanwinst!

De krukjes zijn er in een lichte en donkere variant en ze kosten 69,95 euro per stuk. Dit is de donkere variant! 

UNC heeft ook veel voor de keuken en op tafel. Een mooie salade schaal is nooit weg en ik kan af en toe best wat kleur gebruiken in huis. Dus deze groene cactus bowl komt goed van pas zo in de zomer met het serveren van een lekkere groene salade. Die serveer ik in de schaal en eten we van de bamboe bordjes van UNC met de leuke prints! 


Ook zijn er in de webshop plantenhangers en manden. Allemaal van fijne natuurlijke materialen. Een top cadeau ook als iemand een nieuw huis heeft! 

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★