Strandslaaphuisjes....

Slapen op het strand. Nog nooit eerder gedaan. Tenminste: niet een hele nacht lang. Ik ben nu 30, het moest er maar eens van komen! Midden op het strand slapen, met je voeten in de zee ongeveer maar dan in luxe, het kan dus! Bij strandweelde in Zeeland. Zeeland is ver.... maar zelfs de rit was leuk, met een stop in Dordrecht. In Dordrecht zit Villa Augustus en daar is het altijd leuk om langs te gaan en even wat te eten. Dus lunch bij Villa Augustus. Daarna weer verder, nog best wel een heel eindje. Maar eenmaal aangekomen in Zeeland en kijkend naar de strandslaaphuisjes van Strandweelde was het het allemaal dubbel en dwars waard. Wat een unieke plek! Er staan 15 huisjes. Naast elkaar, maar toch met genoeg privacy, midden op het strand. Het huisje heeft twee verdiepingen. Met een hele steile trap kom je in het slaap gedeelte met een heerlijk twee persoonsbed en een stapelbed. Daar slaapt Bo. Met het luxe uitzicht van de zee, het strand en de lichtjes van de voorbij gaande boten. En dat zijn er dus best veel. Grote schepen en bo vindt het allemaal even "cool". Helemaal als we s'avonds (19.15 maar toch: het is donker en op het strand lijkt het nog wel donkerder) het strand op lopen samen en in de verte een vuurtoren zien! Best wel "pannend" hoor. Net als het slapen in zo'n huisje. Het duurde even.... maar om 21.30 uur slaapt Bo dan eindelijk. Moe van de indrukken en het fietsen op het strand. Morgen weer een dag. Te gek hier: op het strand slapen! Kan ik afstrepen! 

Helaas staan de strandhuisjes er niet in de winter, maar voor het nieuwe seizoen (wat in Maart 2017 van start gaat) kan al geboekt worden! 

Zelfs ver in oktober kan buiten zitten hier prima! Uit de wind en al dat soort dingen.... 0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★