When someone special turnes 30....

Nog (meer dan) half ziek en met veel pijn toog ik mij naar Amsterdam. Met veel pijnstillers erin, ging het een beetje. Ik moest wel: er werd een vriendin 30. Dus dat is wel altijd een hele speciale leeftijd en echt iets om te vieren! Dus gingen we lekker eten met 13 man (vrouwen) bij Everything on a stick aan de Prinsengracht in Amsterdam. Grappig concept: alles zit op een stokje. Dus zelfs de desserts worden geserveerd op een stokje. Erg lekker gegeten hier: zeker een aanrader als je met een groep wil eten in het centrum van Amsterdam.
Daarna door naar Bo Cinq, ook aan de Prinsengracht (nr. 494). 
Bijzondere naam: bijzondere tent. Heel mooi ingericht met bakstenen muren (dan vind ik het echt eigenlijk al een top tent) en mooie planten en verlichting. Alles klopt daar. 
Je kan er cocktails en andere drankjes drinken en ook dineren. Dat hadden we natuurlijk net gedaan, dus we gingen voor de cocktails. Door de namen van de cocktails moest ik toch de hele tijd aan mijn Bo denken, bijvoorbeeld toen ik de Bo Mopolitan bestelde. Grappig!De cocktails zijn echt speciaal en hoe druk het ook was: ze maakten toch even tijd om een stukje vuurwerk bij de cocktail te doen voor de birthday girl. Die was dan ook zeer in haar nopjes. Dus ondanks dat ik me nu voel alsof ik gisteren overreden ben door drie vrachtwagens: het was het wel waard! 
Proost! Fijn weekend! 


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★