Eye hotel utrecht....

Maandag (morgen dus....) aanstaande (21 november) ben ik jarig en wordt ik 31. Dat hebben we dit weekend samen al eventjes gevierd in Utrecht. Een tijdje geleden waren we al in Utrecht geweest in het Mother Goose Hotel en dit was zo goed bevallen, dat we ook het andere hotel van Utrecht city hotels wilden uitproberen: het EYE Hotel. En ja hoor: weer een hele toffe inrichting en een prachtig pand midden in Utrecht. Oog voor detail staat centraal. Vandaar ook de naam. En je ziet het overal in het interieur terugkomen. Brillen, ogen, opticien gerei, overal is wat te ZIEN in EYE.Super lief: bij binnenkomst in de kamer lagen er ballonnen op het bed en een kaartje voor m'n verjaardag, omdat ik dat genoemd had in een mailtje. Wat attent, dank je wel! Ik voelde me helemaal jarig!
In Utrecht hebben we eerst lekker een gin tonic ergens gedronken en toen zijn we gaan eten bij Beers and Barrels aan de Oudegracht. Het restaurant is gelegen onder de bogen van de gracht en dit maakt het restaurant heel knus en gezellig, ondanks dat het een grote tent is. Een aanrader is de platter: met van alles en nog wat aan hapjes op een plank geserveerd. Heerlijk gegeten. 
Terug in het hotel is er niks fijner dan een bad nemen na een lange dag in de stad.... 


In deze leuke ontbijtzaal hebben we de volgende ochtend een fijn ontbijt geserveerd gekregen. Je kunt er ook terecht voor een hapje en drankje.


We komen zeker nog een keertje terug 
hier! En we blijven ook terugkomen naar
Utrecht, waar steeds weer nieuwe tentjes 
geopend worden en dus genoeg te 
ontdekken valt!
0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★