My new wall....

De muur achter de eettafel vond ik een beetje saai.... Nou verandert de indeling van onze woonkamer nogal eens, dus even voor de duidelijkheid: dat is de muur zonder Kate Moss! Voor de andere, saaie muur had ik niet echt iets in gedachten een tijd lang. Tot ik een foto maakte van het tegenovergestelde muurtje (in de schouw). Dat was zo'n coole foto geworden dat ik die wel groot op die saaie muur wilde hebben! En bij Repro kan dat dus. Je kunt daar je eigen foto aanleveren en zij maken er dan fotobehang van. Deze muur is 2.65 X 2.85, dus behoorlijk groot, maar de foto ziet er heel goed uit! Het geeft een heel cool effect en lijkt net echt! Voor 130 euro heb je een hele eigen, persoonlijke muur! 
En wat ik extra leuk vind is dat het mijn eigen foto is van een ander muurtje in ons huis! Zo komt het muurtje ergens anders weer terug in huis. 


Eerst de behang stroken op maat knippen. Het wordt geprint als een grote rol en je knipt gewoon op de stippellijn! Super makkelijk.


Dit muurtje onder in de schouw is het muurtje waar ik een foto van gemaakt heb. En je ziet hem in het spiegelbeeld van de spiegel op de schouw weer terug! 

Repro heeft zelf ook een beeldbank, dus daar kan je ook iets leuks uitzoeken. Bijvoorbeeld bij de industriële afbeeldingen, waar je ook bakstenen muren vindt. Vind je deze foto van mijn muur nou heel leuk? Stuur me dan een mailtje (enstijlemail@gmail.com), dan kan ik je de afbeelding toesturen en dan kan jij straks ook zo'n muur thuis hebben! 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Liefs, Sanne @enstijl 1 reacties:

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★