Carpet love

Zuiver heeft zulke mooie spullen. Ik was laatst weer in de showroom in Westzaan en het is een en al prachtig dutch design. We hadden een tijdje niks op de vloer thuis. Maar dat was toch een beetje saai en leeg. En warme voeten in de winter is toch wel fijn! Dus toch maar weer gekozen voor een vloerkleed, van zuiver dus. Dit prachtige punja kleed is te koop via bol.com (zie link). Het is van heel zacht wol gemaakt en het heeft een greige kleur. Greige is gewoon echt een woord zie ik nu! Geen spellingscontrole niks! Grijs en beige is greige en dat past goed in ons huis. De kleur van onze vloer is soms wat kil, vind ik, maar dit vloerkleed maakt het geheel veel warmer. Home Stock heeft ook veel producten van zuiver, dus houd ook die winkel in de gaten. 
Zuiver komt weer met veel vernieuwende, nieuwe producten in de nieuwe collectie. Dit punja kleed is er een van en die is iig zeker geslaagd! Haal jij ook Dutch design in huis?


All pictures and styling by: @enstijl0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★