Fotografie bij Presenthouse....

Afgelopen vrijdag ging ik langs bij Presenthouse in Aalsmeer om te fotograferen. De loods staat vol met moois, veelal uit India en vintage of nieuw gemaakt. Heel veel kasten en ook accessoires, zoals olielampjes, schalen en metalen bakken. Na de fotoshoot heb ik twee metalen trommels meegenomen. Deze staan tof in de keuken en zijn nog handig ook. In India werd daar rijst in bewaard! Leuk weetje achter het product. 

Ik heb geprobeerd een kinderkamer neer te zetten. Je zou misschien niet snel een hele industriële kast in de babykamer of kinderkamer plaatsen, maar ik wil laten zien hiermee dat dat juist wel heel goed kan passen! Ook dit vintage houten kastje past goed in een meisjes kamer: We hebben zelf thuis twee serveieskasten van metaal van Presenthouse. Hij heeft nu ook deze kasten binnen. De combinatie van metaal met hout is prachtig! En deze kast is zeer binnenkort voor een fijne prijs verkrijgbaar. Informeer voor meer info bij Presenthouse.Presenthouse is gek op groen. Laat dat nou ook een trend nog zijn in 2017! Komt goed uit! De chakki tafeltjes blijven favorietst. Een van mijn favorieten in ons huis in ieder geval. Zo'n stapel is eigenlijk ook wel wat!


Ga ook eens langs in Aalsmeer of kijk op de website van Presenthouse. De mooie producten zijn ook verkrijgbaar bij loods 5 in Zaandam en Amersfoort. 

All pictures and styling: @enstijl 
0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★