Et aussi....


Ik ben dol op deze mooie gehaakte lampen van Et Aussi. Ik zag haar op show up ook staan en was meteen helemaal fan van deze hele lichtgrijze variant. De lamp heeft een stekker en een snoer van 3 meter, dus ik kan hem overal ophangen. Hij ligt nu nog eventjes op de schouw, waar we een lichtpunt nodig hadden en dat bevalt eigenlijk wel! De Lampe is een helemaal gehaakte lamp, bestaande uit 1 lange katoenen draad. De lamp is er in 18 verschillende kleuren, dus voor iedereen zit zijn favoriete kleur er wel bij. Alle Lampe lampen worden met de hand en in Nederland gemaakt. Dutch Design dus!


De Lampe kan ook geleverd worden als plafondlamp wat natuurlijk ook heel mooi is: boven de eettafel! Ook verkoopt Et Aussi mooie dekens en kussens. Allemaal met een gehaakt detail. 


Vinden jullie hem ook zo mooi? Het is zeker de moeite waard haar shop eens te bezoeken! Ik denk dat we nog veel van deze ontwerpster gaan horen. 

Liefs, Sanne


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★