Even geen bank....

We hebben dus nu tijdelijk even geen bank.... Ik kon de bank verkopen aan kennissen en nog voor we wisten dat het huis echt door zou gaan, had ik de oude bank (die niet past in het nieuwe huis) al verkocht.... Handig? Vast niet! Maar in het nieuwe huis wil ik weer gaan voor de Keys bank van Home Stock, de bank die we hiervoor hadden, maar dan in een prachtige zwarte denim stof. Ik denk dat dat heel tof wordt! De bank is besteld, maar dat duurt natuurlijk eventjes. In de tussentijd hebben we dus geen bank.... We hadden de Fatboy hangmat binnen gezet en dat was eigenlijk wel erg gezellig en fijn. Maar het neemt wel heel veel ruimte in.... Ook hebben we een bank geimproviseerd van twee pallets die we naast de supermarkt vonden en daarop de buitenkussens. Daarover een pompom plaid van Elramlahamra gedrapeerd en aangekleed met kussens. Zo is het eigenlijk een best mooi en gezellig zitje geworden. 


all pictures: @enstijl

Het nadeel is: het zit niet echt heel comfortabel. 

Dus we gaan straks een gratis bank ophalen ergens in Haarlem en dan hebben we voor de komende weken in ieder geval een bank om op te zitten! Wel zo fijn! Goed weekend! 

Liefs, Sanne

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★