De woonwinkelier....

Zoals jullie misschien weten, zitten we midden in de verbouwing van ons nieuwe huis. Winkelen voor nieuwe dingen in huis is dan iets wat je toch automatisch gaat doen. Ik kwam dit toffe kleed tegen van House Doctor bij de woonwinkelier, onder het kopje: Scandinavische vloerkleden. Dat kopje past qua stijl het beste bij ons, dus ik was benieuwd. De Scandinavische stijl kenmerkt zich door rust, wit en natuurlijke materialen. Niet te veel tierelantijnen. Er zitten echt mooie kleden bij! 

Zo ook deze: de Eve, van 90 x 200 cm. Ik heb er twee van gekocht. Deze twee kleden komen in de keuken te liggen (waarschijnlijk) van ons nieuwe huis. Maar ik kon het toch niet laten nu alvast het neer te leggen en er foto's van te nemen. De print is best druk, maar door het zwart-witte, blijft het rustig. 


all pictures and styling@enstijl

Wat een fijn aanbod op de site van woonwinkelier. Waar ze ook mooie vintage look vloerkleden hebben. Deze kleden zijn nu ook erg populair en bij woonwinkelier vindt je ze voor een betaalbaar bedrag. 

De eigen vloerkleden lijn "dreams" is ook net toegevoegd aan het vintage assortiment. Deze is bijvoorbeeld erg tof en overweeg ik voor in de kinderkamer van het nieuwe huis.
Dus neem zeker even een kijkje als je op zoek bent naar een nieuw vloerkleed. Maar ook bijvoorbeeld voor lampen en stoelen kun je hier terecht.

Liefs, Sanne

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★