Op meubeljacht voor het nieuwe huis....

Tja, als je dan gaat verhuizen, wil je toch wel ook wat nieuwe dingen. Je gaat er iig wel over nadenken. Soms is het ook gewoon noodzakelijk, zoals bij onze bank. De lugano bank van Home Stock die we hadden, was gewoon te groot (lengte) voor het nieuwe huis. Dus die had ik alvast verkocht.... Eigenlijk zonder nog zeker te weten dat het echt door zou gaan allemaal.... Dus we zaten eerst op een bank gemaakt van twee pallets en de buitenkussens. En nu zitten we op een hele oude bank die we gratis konden ophalen via een facebook pagina voor gratis af te halen spullen. Toch wel fijn: de nieuwe bank komt waarschijnlijk pas net als we in het nieuwe huis zitten namelijk.... Weer een bank van Home Stock: bank keys in denim stof, kleur: black wordt onze nieuwe bank.... Heel benieuwd! Deze bank dus, maar dan in een andere stof en andere kleur:
Maar ook moeten we nadenken over de tafel. We hebben nu een hele lange eettafel, van 2.40. Het is een steigerhouten tafel, waar we de poten onder vandaan gehaald hebben en schragen onder hebben gezet. Het is onwijs fijn: zo'n lange tafel. Als er mensen komen eten, kun je er makkelijk met tien man aan zitten. Helaas is dat niet heel vaak het geval. We zitten er vaak met z'n drietjes aan, dus iets kleiner, zou best wel kunnen. Ook moet het een fijne werktafel zijn, want dat doen we ook regelmatig aan tafel. De tafel van nu bestaat eigenlijk uit vier losse steigerhouten planken. Heel mooi, zo wit geverfd en ook robuust enzo, maar niet heel praktisch. Je laptop wiebelt als hij erop staat en er valt geregeld een heel bord rijst door de naden heen op de grond.... Niet handig!

Mijn man wil dus heel graag een gladde tafel waar niks doorheen kan vallen....
Op zoek naar tafels! Het blijkt dus dat ik eigenlijk niet veel tafels mooi vind.... Nieuwe tafels hebben niet een bijzondere uitstraling en dat nodigt, vind ik, dan ook niet uit om lekker aan te zitten en te eten. Toen kwam ik de tafels van depot24 (geen website nog overigens, alleen een adres waar zijn werkplaats zit in Gouda kan ik je noemen) tegen. De werkplaats is gevestigd op het terrein van GOUDasfalt in Gouda. Daar zit dus wel een leuk verhaal achter, achter deze tafels! Namelijk: elke tafel wordt gemaakt van een boomstam. Niet zomaar een boomstam, maar een boomstam van een boom uit je woonplaats die toch al gekapt moest worden. Het is lastig die te vinden, maar op de een of andere manier krijgt eigenaar Brian het tot nu toe elke keer voor elkaar. 


Kijk: dat is dus nog eens bijzonder. Een tafel met een verhaal.

Voor de rest nog niet echt alternatieve opties tegen gekomen. Dus ik denk dat ik binnenkort maar eens langs ga bij Brian in Gouda.

Liefs, Sanne 0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★