Blij met de vloer!

Ik ben zo blij met de keuze voor onze houten vloer in het nieuwe huis! Man, als ik dan boven kijk hoe snel de witte Ikea vloer wel vies wordt.... Dan ben ik blij dat we die niet ook in de woonkamer hebben gelegd. Wit is heel mooi en fotografeert geweldig, maar deze lichte houten, eiken vloer is stukken beter! Ik ben niet zo'n poetser.... En vind dweilen maar niks. Dus deze vloer is ideaal zo! Ik krijg er veel complimenten over en dan snap ik ook helemaal. Mijn man is ook enorm blij dat we hier voor zijn gegaan en niet voor een witte vloer. De houten vloer (Heerenveen van Hollandsche vloeren) is handig in onderhoud ook. Hij is al helemaal behandeld, dus dat hoefden we gelukkig niet meer zelf te doen. Af en toe even dweilen met wat water en hij is weer schoon! Fijn! 
En schuiven met de meubelen (wat ik echt nooit doe natuurlijk....) is ook geen probleem. Een houten vloer is sterk! En het is ook niet erg als de vloer een beetje gaat "leven". Daar wordt ie eigenlijk alleen maar mooier van! 

Niks dan lof! Alleen de plinten moeten we nog even doen.... Dat is echt zo'n klus die in elk nieuw huis blijft liggen, volgens mij.... Hoop dat ze er over een half jaar in liggen. Maar ik kan niks beloven.

Liefs, Sanne 


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★