Nieuwe bank!

Een bank kiezen blijft toch altijd lastig! Zeker als je zo veranderlijk bent (qua interieur) als ik ben. Een tijd geleden hebben we een nieuwe bank uitgekozen voor ons nieuwe huis. De bank die we hadden was net te groot voor waar we in het nieuwe huis de bank wilde gaan neerzetten. Die dus verkocht en een andere uitgezocht. Bij Home Stock uiteraard. Zij hebben mooie banken, een groot aanbod en: de banken zijn betaalbaar. Wij hadden al eens een lichtgrijze variant van de Keys bank. In het nieuwe huis hebben we gekozen voor deze Keys bank, maar dan met een andere stof en in een andere kleur. Het is een hele toffe versie geworden zo, met stof: Denim en in de kleur: Black. Ik ben er erg blij mee! De katten helaas ook weer.... Dus we zullen zien hoe lang dat goed gaat. Elke avond leg ik er een plaid overheen en dan maar hopen dat er s'ochtends geen halen van katten nagels aan zitten....
all pictures and styling: @enstijl

Deze betaalbare bank shop je dus bij Home Stock (online kan ook) en ze hebben hem in heel veel verschillende stoffen en kleuren.
Het originele Beni Ourain kleed uit Marokko is trouwens van: Laith and Leila. En het goudkleurige bijzettafeltje vond ik bij Loods5. De witte mand op de grond, komt bij de kringloopwinkel vandaan en heb ik wit geverfd. 

Een absolute aanrader, deze Home Stock bank. Ligt en zit heerlijk! pssst: ik mag namens Home Stock op intagram een leuke goodiebox met verrassingen weggeven. Volg mij en @homestocknl op instagram en deel de foto. 

Liefs, Sanne 


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★