Onze slaapkamer....

Onze slaapkamer.... In het vorige huis was de slaapkamer natuurlijk helemaal zwart. Dat beviel erg goed en ik kreeg er enorm veel complimenten over. Maar om het nu weer te doen? Ik weet het niet, dat stond me toch een beetje tegen. Deze slaapkamer (in het nieuwe huis) is wat kleiner en ook zeker minder hoog. Dus ik durf het zwarte wel aan hoor, maar denk dat het hier niet zo zal passen. Helemaal wit dan graag dit keer! Alles moest dus wit geverfd worden. Ook de bed achterwand, alle accessoires (die dus zwart waren) en het beddengoed. Wat fris en fijn! Heerlijk om hier te slapen en toch ook wel fijn dat je s'nachts (als je naar de wc moet of eruit omdat Bo wakker wordt) het lichtknopje kan vinden en niet totaal tastend in het duister de deur moet vinden....

Foto's van funda:Deze foto's maakte ik zelf toen we aan de slag gingen:Een aantal muren in de slaapkamer waren al (een soort van) gebroken wit.... Dat ga ik wel echt snel ook nog even goed witten. Een andere paar muren waren lichtgroen. Appeltjesgroen. Niet echt mijn ding. 
Dus heb ik die muren ook geverfd, met "stralend wit" van Flexa. Waren wel twee lagen voor nodig, maar nu is het prachtig!

 Ook de kledingkast (een PAX ikea kast) die de oude eigenaar had laten staan, heb ik geverfd met de witte muurverf. Dit in combinatie met de witte laminaatvloer van Ikea (Prarie, 8,99 euro per vierkante meter) die we hebben laten leggen, is het allemaal wit! Mooi!

Slaap lekker! Vanavond dan....

Liefs, Sanne 

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★