Update zwangerschap....

Nou, ik ben weer een paar weken verder. Pfff: vermoeiend man: zwanger zijn. Ik vind er eigenlijk niet zo veel aan. Negen maanden lang heb ik meer pijn dan anders (de fybromyalie speelt nog erger op door alle hormonen), mag ik geen gin tonic's drinken en ben ik enorm moe. Het resultaat is leuk en daar doe ik het voor, maar de negen maanden zwangerschap zelf vind ik geen moer aan. Veel pijn in mijn nek heb ik gehad. Gelukkig mag ik, nu de eerste drie maanden voorbij zijn, wel weer naar de fysio. Dat scheelt wel. Maar niet zoveel als ik had gehoopt. Ik heb dan ook maar even mijn eerste massage bij Verloskundigen Praktijk Onder de Linden gehad. Dat was erg ontspannend en fijn. 
De praktijk heeft alles onder 1 dak. Dus in hetzelfde gebouw kun je cursussen volgen, echo's laten maken, langs de verloskundige en ook een massage krijgen. Wat prettig! Zelfde vertrouwde plek, elke keer. Ik lag tijdens de massage op m'n rug op een heerlijk kussen gevuld met warm water en kon even echt goed ontspannen!

Ook weten we nu wat het wordt! De echo vond ik wel echt spannend! We wilden heel graag weten wat het zou worden, het liefst zo snel mogelijk. En dat kan dus tegenwoordig bij ong. 15 weken. Dus afgelopen woensdag zijn we voor de geslachtsecho naar de praktijk geweest.... Lees daar meer over op m'n blog!

Gekke cravings heb ik niet echt. Wel eet ik de hele dag het liefst meloen, avocado gaat er goed in en ook sinaasappel en kiwi smaken me erg goed! Ik heb minder honger eigenlijk nu. Behalve af en toe enorm veel in een frietje. Maar dat is niks nieuws hoor....  

Nou, ik ga weer even verder met zuchten moe zijn.... Hopelijk krijg ik snel weer
wat meer energie. 

Liefs, Sanne 
0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★