Babykamer....

Ja, ik ga nu toch echt een beetje aan de slag met de babykamer. We krijgen een meisje! En sinds ik dat weet krijg ik de kleur roze dus niet meer uit m'n hoofd. Had dat echt niet verwacht van mezelf. Houd zelf natuurlijk zo van wit in een interieur en dit heb ik eigenlijk ook met kinderkamers. Maar Bo wil nu zelf graag kleur in z'n kamer en roze dus.... Ik blijf erbij dat ik het nu erg mooi vindt. In combinatie met de witte IKEA vloer (laminaat) wat er ligt, kan roze erg mooi zijn denk ik voor de muren. Op de muren in de babykamer zit allemaal behang. Lelijk behang.... Maar best wel een klus dat er allemaal af te krabben zeg.... Ben er wel een beetje aan begonnen, maar eigenlijk heb ik er gewoon echt geen zin in meer. Het heeft ook wel wat, toch? Of is dat puur luiheid, wat ik nu zeg? 
Deze print komt als behang op de muur! Dit liet ik drukken bij: Wallgiant.

De prachtige verf in de kleuren: "Middleton pink" en "Cinder rose" zijn van Farrow and Ball. De potten staan al klaar! 


"CINDER ROSE"


"MIDDLETON PINK"

Na de vakantie ga ik ermee aan de slag. Farrow and Ball: een verf merk waar ik al een tijdje echt fan van ben. De verf werkt zo fijn! Het dekt goed (in 1 keer) en de kleuren zijn warm en bijzonder. In ons oude huis had ik de slaapkamer zwart geverfd met "Pitch black" van Farrow and Ball. De muurverf heeft een prachtige matte finish, wat ik heel mooi vind. Dus voor de babykamer zijn we weer voor Farrow and Ball gegaan. De kleuren combinatie wordt erg tof, denk ik. Zeker met wit en hout erbij. 

Laatst kocht ik een klein vintage stoeltje en krukje tweedehands. En ik ben nog op zoek naar een oude, vintage linnenkast, voor de kleertjes. Dat is nogal een ding.... Want die kasten zijn niet demontabel (als in: niet degene die ik vind op marktplaats) en in dat geval krijgen we zo'n kast nooit de trap op.
Dus dat moeten we nog even bedenken.
Nu nog een commode.... 
Die krijgen we waarschijnlijk van vrienden (een simpel houten exemplaar van Ikea), die met een likje matte verf best leuk wordt, denk ik. In ieder geval: handig. 
Het wiegje hebben we van een vriendin gekregen die hem niet gebruikte.

De pompons vond ik bij IKEA en zijn leuk voor in een hoek van de kamer of misschien boven het bedje, wat later?

Ideetjes genoeg nog!

Wat vinden jullie van de plannen?

Liefs, Sanne2 reacties:

 1. Wat leuk dat je weet dat het een meisje wordt!! Leuk om dan na te denken over het kamertje :) Ik vind de kleur 'cinder rose' echt een ontzettende mooie kleur.. ben benieuwd naar het eindresultaat.
  https://www.onlineparketshop.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prachtige kleuren zijn het he? Heel leuk om mee bezig te zijn! Liefs, Sanne

   Verwijderen

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★