Kate is back....!

Kate is back! Ik mistte haar te veel! In ons oude huis hadden we natuurlijk een prachtig behang aan de muur, heel groot, van Kate Moss in haar jongere jaren. Die hebben we daar op de muur achter gelaten voor de nieuwe bewoners. Maar ik mistte haar.... Nu is Kate weer terug! En hoe! In volle glorie en zingend en wel! Een hele mooie foto. Het fotobehang liet ik weer drukken (op mijn verzoek deze afbeelding en op maat) bij BN International Wallcoverings. Ze hebben daar een uitgebreide databank met mooie afbeelding die op foto behang geprint kunnen worden, maar je kan dus ook zelf een afbeelding aanleveren en je eigen behang zo ontwerpen. Dat kan via deze link.
Te gek toch? Zo kun je ook een eigen foto bijvoorbeeld aanleveren, of het lievelingsdier van je zoon of dochter laten printen. 


In het oude huis....

En nu....

all pictures and styling: @enstijl

Het Kate Moss behang is binnenkort ook te koop op de site van BN International Wallcoverings. Blijkbaar beviel het goed en hadden meer mensen wel behoefte aan deze vrouw super groot aan de muur.

Kate: ik heb je gemist. Fijn dat je er weer bent! En wie weet ga ik nu wel weer meer zingen, elke keer als ik Kate zie. Een reminder!

Liefs, Sanne 

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★