Een ode aan onze vloer....

We hebben dus een houten vloer thuis. Een eikenhouten lichte vloer, van Hollandsche vloeren. En daar zijn we erg blij mee. Je ziet dat de houten vloer steeds meer een beetje gaat leven en dat is juist mooi. Kan ook niet helemaal perfect zijn natuurlijk: een interieur. Dan zou het veel te gelikt zijn en dat past ook helemaal niet bij ons.

Een klein beetje onderhoud is het enige wat deze vloer nodig heeft. Wij stofzuigen en dweilen af en toe en dat is voldoende! 
Dus ik vind een beetje karakter in een vloer zeker niet erg. Geen plank is hetzelfde en steeds zie ik weer nieuwe patroontjes in de vloer van Hollandsche vloeren. Soms vraag ik me of hoe ons huis eruit zou zijn als we toch voor de mooie visgraatvloer van Hollandsche vloeren waren gegaan. Maar ik denk dat dat bij ons wat te druk was geweest. Zelf heb ik veel spullen. Dus overal in elke hoek staat wel wat.... 

Dan is het wel handig als je een rustige vloer hebt, voor het beeld.

Kortom: ik ben er nog steeds erg blij mee en zou de Heerenveen vloer bij iedereen aanbevelen. Hij past in zoveel verschillende interieurs en bij veel verschillende stijlen. Een goede basis: dat is het! En dat is een goed begin als je je interieur gaat bepalen.

Neem ook eens een kijkje bij de andere vloeren van Hollandsche vloeren.

Liefs, Sanne 
0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★