SNURK....

SNURK is leuk! Snurk bedding maakt zulke leuke dingen, waar je erg blij van wordt. Het beddengoed wat ze verkopen is natuurlijk helemaal te gek, maar wist je dat ze ook pyjama's ("horizontal wear") verkopen? Voor baby's, kids en jezelf? Echt heel leuk! Kon het niet laten dit schattige roze biggetjes babypakje te kopen. We zijn nu bezig met de babykamer en het wordt best wel heel roze. Dit pakje past daar perfect bij.
 Bo is tegenwoordig helemaal fan van dino's. Typisch een jongetje van bijna 4. Dan mag zo'n pyjama natuurlijk niet ontbreken:
En weet je: het broekje en shirt zijn ook eigenlijk voor in de zomer gewoon heel leuk om te dragen! Dat wil Bo dan ook meteen doen.... Dus, dan maar met je horizontal wear, vertical gaan!Mari zag de pyjama en vroeg meteen of ze dit ook voor volwassenen hadden? Het antwoord is: ja! Dat wordt dus het volgende cadeautje, denk ik....

Uiteraard heeft Snurk dus ook de juiste accessoires voor je interieur. Zoals de nieuwe kussenlijn. Alle leuke prints staan nu ook op kussens in verschillende maten. Deze wol print ziet er zo lekker zacht uit: fijn voor op de bank of in bed.Houd Snurk in de gaten! Ze hebben steeds weer leuke, verrassende nieuwe prints voor in je huis of om te dragen.

Liefs, Sanne 

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★