The gang....

De gang dus.... Super saai was de gang bij ons. Maar ik vind het altijd een beetje een lastig ding. Ik besteed er niet vanzelf veel aandacht aan, omdat het puur een gedeelte is van het huis waar je doorheen loopt om op een andere verdieping te komen. Als je nou een herenhuis met enorm hoge plafonds en dergelijke hebt, is het al snel mooi. Maar dat is in ons huis niet het geval, dus ik wilde toch de gang en overloop ook nog een beetje gezellig maken. Wat blijkt namelijk: je loopt er dus heel vaak doorheen om van de ene naar de andere verdieping te gaan....
Lampionnetjes zijn de uitkomst nu, een mooie wasmand en wat kunstige dingen aan de muur. 
Zo is het al een beetje minder saai hier op de gang!Dit is het trappengat van de woonkamer naar de eerste verdieping. We hebben natuurlijk in onze woonkamer bij de eettafel een raampje laten plaatsen, voor wat extra licht en een leuk doorkijkje naar de hal. Waardoorheen je dus deze mooie filigrain lamp (van Presenthouse) ziet hangen. Dus die lamp geeft al een heel bijzondere licht.


Mooie wasmanden van Yoshiko en een houten laddertje op de eerste verdieping (de overloop).Met wat persoonlijke foto's en een tekenwerkje van eigen hand in lijsten krijgt de gang zo al een veel meer persoonlijke sfeer. 


Het lijkt zo onbelangrijk, maar het voelt toch een stuk beter zo! Nu nog echt even de lelijke plafonnieres vervangen voor mooiere hanglampen. 


Misschien een klusje voor volgend weekend?

Liefs, Sanne 


4 reacties:

 1. Ook van de hal en overloop kun je een blikvanger maken. Je loopt er toch iedere dag doorheen. Heel gezellig is het bij jou geworden. Mooie details!
  Groet, Ilse (by-ik.blogpost.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Toch wel belangrijk idd... merk ik nu!

   Verwijderen
 2. Ik vind de gang net belangrijk, het geeft meteen een eerste indruk voor wie binnenkomt en de gang met trap en overloop maken je blij.Vind ik toch :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★