Wallgiant....

Ik wilde graag een eye catcher in de babykamer. Daarmee zijn we laatst aan de slag gegaan en behang moest het worden. Ik had een leuke print gevonden op google en die heb ik laten drukken bij Wallgiant op behang. Ik ben er zo blij mee! Het geeft echt een heel cool effect.


Met z'n tweetjes hebben we eerst de muur in gelijmd met behangerslijm en daarna hebben we de stroken er 1 voor 1 opgeplakt.


Zo met de stoel van Kwantum ervoor, kussentjes van Primark en het stoeltje en krukje dat ik gekocht heb via instagram, wordt het al een heel gezellig kamertje. Natuurlijk maakt het behang het geheel helemaal af!
Bo vindt het resultaat ook enorm mooi geworden!

Wallgiant kan vanalles voor je op behang printen. Dus heb je zelf een mooie foto? Of vind je een mooie kwaliteit afbeelding op internet die je aanspreekt, stuur het naar ze op en kijk of het mogelijk is het op behang te krijgen. Ze hebben zelf ook een grote bibliotheek aan afbeelding beschikbaar: https://www.wallgiant.nl/fotobehang

Ik ben enorm blij met het resultaat. Een echt eye catcher muur is het geworden zo! Heel tof!

Liefs, Sanne 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

Blog Archive

 

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

Followers

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 31 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband and little boy Bo. A little baby girl is on her way! I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★