Lekker zitten....

Eindelijk! Een eettafel stoel die lekker zit! Dat mocht ook wel eens voor de verandering. We hebben 1 andere stoel die lekker zit, vind ik. Daar is m'n man het dan niet eens mee eens. Maar deze prachtige industriële stoel van Home is Home was zeer welkom!

Gemaakt van leer en metaal heeft de stoel een prachtig, stoer uiterlijk. De rugleuning zit met een soort riemen vast. Hele toffe details! Ik zag deze mooie stoel voorbij komen op instagram en was meteen om! Ik vond hem bij de webshop: Home is Home. Een webshop die ik tot voor kort nog niet ontdekt had, maar die vol staat met toffe items. Deze stoel heeft een zitting van microleder, een veter aan de onderkant en een gesp dus aan de achterkant.

Home is Home verkoopt veel mooie merken, als Eleonora, Zuiver en By Boo. En wat ook wel heel fijn is aan dit soort webshops: ze bieden gratis verzending en gratis retourneren aan en geven 30 dagen bedenktijd.

Hij staat echt prachtig tussen de andere, witte stoelen aan de witte eettafel en ik heb hem geclaimd hoor. Nu heb ik eindelijk dus een lekkere stoel!

Aan tafel!
Liefs, Sanne 

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★