Ons vakantiehuisje staat.... te koop....

Met heel veel pijn in ons hart moeten we concluderen dat we er helaas veel te weinig komen.... En dat we ons vakantiehuisje (het Bo'shuisje) gaan verkopen. Ik heb er al meerdere blogposts over geschreven en veel mensen hebben er met plezier verbleven. Wij zelf zeker ook. Maar dit jaar zijn we pas 1 keertje geweest en dat is dan gewoon het sta geld (wat je per half jaar betaald) njet echt waard. Zonde: want het is zo'n geweldige plek!! Dus daar gaat ie dan.... Bij deze verkopen we onze geweldige sta caravan op een rustige, mooie en bosrijke camping in Overberg (Utrechtse heuvelrug). Vanaf de camping loop je zo de heide op en het bos in. In de omgeving kan je heerlijk fietsen, wandelen en er is genoeg te doen (recreatiemeer het Henschotermeer is dichtbij, kasteel Amerongen en Ouwehands Dierenpark Rhenen ook). 

Bij interesse: stuur een mailtje naar enstijlemail@gmail.com en dan bespreken we de details. 

Het is een stacaravan van ongeveer 35 vierkante meter, met een woonkamer, keuken met alles erop en eraan, badkamer met een fijne douche en toilet, slaapkamer met heerlijk tweepersoonsbed, extra klein kamertje met een stapelbed voor kids en een fijne tuin eromheen, met een schuurtje. De inboedel (bedden, matrassen, keuken, tafel, bank, stoelen, tuin meubilair, kast, alles in het schuurtje, servies, bbq) blijft, dus daar hoef je je ook geen zorgen meer om te maken! Je kan er zo in!
Echt een plek waar je meteen rust ervaart en even weg bent van het drukke, normale leven. 

Terwijl ik dit typ heb ik al een beetje spijt.... dus wees snel: dan kan je per half september hier nog lekker de nazomer vieren! 

Liefs, Sanne 


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★