Zwangerschap en interieurkeuzes....

Ik ben dus zwanger. En sindsdien maak ik volgens mij gekke keuzes. We gaan in dit nieuwe huis wonen ook rond de tijd dat ik er achter kwam dat ik zwanger was. Daar kwamen we achter op 12 maart en op 15 maart kregen we de sleutel. Natuurlijk had ik daarvoor al allemaal plannen gemaakt voor het nieuwe huis. Maar sommige dus ook onder invloed van zwangerschap. Die keuzes vind ik nu een beetje gek. Weet niet hoe het komt. Maar ik twijfel normaal al super erg, nu ik zwanger ben kan m'n stemming helemaal van dag tot dag verschillen.... Dus de zwarte keuken.... Beviel helaas toch niet echt. Vanaf het begin al niet helemaal. Heel zonde, want het is natuurlijk wel heel tof!! En ik kreeg er super goeie reacties op. Maar ik weet het niet. Elke keer als ik er naar keek, voelde het te donker aan. Het klopte niet helemaal. De spoelbak had al wat slijtage en Ikea was zo lief een nieuw werkblad (want de spoelbak zat in gefreesd) te leveren. Maar ik heb wel even meteen een witte variant gevraagd. Witte frontjes erbij en hoppa: nieuwe Ikea keuken. Dat is wel fijn van de keukens daar, als je de frontjes wil vervangen, kan dat makkelijk. Alles past op het METHOD keuken systeem. De zwarte keuken beviel dus ook wel en ik zou iedereen die een zwarte keuken wil die van Ikea aanraden, maar voor mijn gevoel klopte het niet. Het is al niet een heel licht huis wat we hebben en dan met de zwarte keuken erin werd het geheel best donker. 

Dus iedereen verklaart me voor gek.... Maar ik kan er niet zo veel aan doen eigenlijk. Kan het niet meer uit m'n hoofd zetten! 

Nou, en de babykamer is dus geheel roze. Sinds we weten dat het een meisje wordt, zie ik overal mooie roze dingen en vind ik dat dus helemaal geweldig! Meer kleur wil ik! In de kinderkamers dan! Allemaal wat anders dan hoe ik het normaal zou doen. Zou dat dan toch allemaal door de hormonen komen? I will keep you posted! 

Liefs, Sanne 

1 reacties:

  1. had de kinderkamer direct aan mn broer en schoonzus laten zien, ook zij krijgen een meisje. vind hem zo gaaf. als ik nu een meisje zou krijgen dan was mijn keuze al gemaakt. maar doe die tijd is geweest.

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★