Herfstklaar....

Is jullie huis al een beetje klaar voor de herfst? De druif in de tuin hebben we al wat ingekort, de verwarming staat soms weer aan, de plaids zijn goed vertegenwoordigd op de bank en de schapenvachtjes liggen klaar op de stoelen aan tafel (warme billen zijn heel belangrijk). Door de oude riad deuren hebben we ook weer wat meer warme tinten in huis. 
Zoals ik al schreef: hebben we
de druivenplant in de tuin al wat ingekort. Zoals ook de andere struik die echt uit de kluiten gewassen was. We gaan nu toch niet heel veel meer buiten zitten.... Dus wellicht zetten we de mooie planten en boompjes wat meer in het zich, zodat er toch nog wat groen in om naar te kijken vanaf de bank. Wat nog steeds wel heel gezellig is: lampjes in de tuin. Mijn man heeft de lichtjes in de tuin (een prikkabel) gemaakt en zodat je die met een afstandsbediening binnen aan kan doen.... Totale onzin natuurlijk, want onze tuin is daadwerkelijk 4 meter diep.... Maar toch: het is wel handig en het staat heel gezellig. 


Lampjes in de tuin....

Ook ga ik toch weer een kleed neerleggen beneden bij de bank. Wel zo lekker aan de voetjes. Wat hebben jullie zoal gedaan om het binnen en buiten weer een beetje herfst klaar te maken?

Liefs, Sanne

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★