Toch weer een beetje groen....


Ik heb het toch weer gedaan: een beetje groen gekocht voor in huis. Ik blijf het proberen! Ik heb geen groene vingers, dus heb ik deze keer gekozen voor een aantal cactussen. En het leuke aan cactussen vind ik, dat ze zo grappig zijn van vorm, dat je er echt wel goed voor wil zorgen. Degene die lijkt op een konijntje (met oren) kocht ik bij Intratuin, de hele lange kocht ik bij Loods5 en laatst kocht ik bij ?? een kleintje, die lijkt op handjes. Heel af en toe geef ik ze een paar druppels water. Dat is het!

Ik kon het groen vooral niet hebben in combinatie met de zwarte keuken, die natuurlijk wel erg aanwezig was in ons huis. Maar nu, met de witte keuken, staat een beetje groen wel erg leuk! 

Wie weet ben ik over een aantal weken of maanden weer klaar met groen hoor, maar het fijne aan cactussen is: je kan ze vrijwel in elke ruimte van je huis neerzetten. Misschien zet ik ze hierna wel even in de badkamer of slaapkamer. Moet je wel enorm oppassen dat je er niet met je blote kont tegen aan loopt natuurlijk....all pictures and styling: @enstijl

Nou, we gaan het zien: hoe lang ze hier staan en in huis blijven! Groene vingers heb je hiervoor in ieder geval niet echt nodig: dus dat scheelt!

Liefs, Sanne 
2 reacties:

Blog Archive

 

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★