DIY commode in de babykamer....

Voor de babykamer ging ik aan de slag met een DIY. En wel met de commode. Die hadden we namelijk nog niet! En is wel vrij belangrijk....

Hierbij gaat het om een kleine IKEA hack eigenlijk (net als bij de DIY van het nieuwe tv meubel, maar daar later meer over). 

De kast met lades (kast HEMNES) zagen we bij IKEA en eigenlijk bleek juist die ladekast de juiste afmetingen (108 x 96 cm) te hebben voor een commode voor de babykamer. De babykamer is natuurlijk voornamelijk roze. Maar deze witte ladekast past daar goed bij. En wit is altijd goed natuurlijk. 

Een paar van de oorspronkelijke knopjes van de lades heb ik verwisseld voor gouden exemplaren van Doing Goods, die ik kocht bij Home Stock (een geweldige winkel en webshop). De knopjes zijn dus goudkleurig en in de vormen van verschillende dieren en er is een palmboompje bij. Staat gezellig toch bij het roze? De gouden knopjes die ik bij Home Stock vond, voor 7,95 euro per stuk.


Mandje erop en een verschoonkussen (van IKEA) en de commode is er klaar voor! Ik heb hem al een beetje ingedeeld. Met vooral heel veel hydrofiele luiers erin. Ontzettend handig: die dingen. We gebruikten ze met Bo overal voor!

Zo is het toch een ietsje meer persoonlijk meubelstuk geworden wat goed past bij de rest van het tropisch roze baby kamertje. Schattig toch? 

Liefs, Sanne

2 reacties:

  1. Super gaaf! Waar is dit behang te koop? En succes nog even met dr laatste loodjes van je zwangerschap! Groetjes Edmée

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb de afbeelding van google en laten printen op behang bij wallgiant.com. Thanks! Liefs, Sanne

      Verwijderen

Blog Archive

 

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★