Onze servieskast....

Wat hebben jullie zoal in de servieskast staan? Bij mij is het een ratjetoe aan verschillende soorten servies, allemaal niet heel erg compleet, maar een verzameling van allemaal dingen die ik mooi vindt en waar ik dan een schaaltje of een bordje van koop, maar m'n budget het niet toelaat het hele servies van zo'n serie te kopen. 
Dus het is van alles wat! 


Deze zwart geverfde glazen kopjes kocht ik laatst tweedehands van een styliste. De kan erbij. Heb het nog niet eens gebruikt.... Maar mooi is het wel! 


Dit is wel een goed voorbeeld van hoe de inhoud van de kast eruit ziet. Een beetje hout, Marokkaanse schaal, een kopje van Broste en veel Ikea en Loods5 gedoe. Ik ben wel echt fan van aardewerk de afgelopen tijd! Overal zie ik wel mooie schaaltjes of kopjes en dan kan ik het met moeite laten staan.

De laatste tijd ben ik fan van zwart servies in onze witte keuken. 
Dit servies kocht ik bij de Aldi! De set van 6 dinerborden en 6 kleinere, diepe borden, kost 24,95 euro. Hoop dat ze het nu nog in de winkels hebben. Niet overal iig.... Veelal al uitverkocht. Maar toch kon ik nog een Aldi in Haarlem vinden (na eerst twee andere doorzocht te hebben), waar ze dit mooie servies hebben.

Geordend is het dus niet echt.... Onze servieskast. Maar ach: soms wil je van een zwart bord eten en dan weer van een wit bord. Zo heb je wat variatie! 

Liefs, Sanne
2 reacties:

 1. Hoe herkenbaar. Hier ook een groe mix & match van allerlei soorten keramiek. Mijn favoriete souvenirs op vakantie. En dan spaar ik ook nog het Vintage zwart - wit Amsterdam servies... Hoezo serviezen tic?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt leuk om te sparen: mooi servies! Altijd als je een mooie schaaltje of bekertje ziet.... Past het heus nog wel in de servieskast.
   Liefs, sanne

   Verwijderen

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★