Zin in de kerst?

Wie van jullie heeft al zin in de kerst? Ik dus stiekem wel al! Dit jaar zal het voor ons wel weer een beetje anders zijn, omdat we in november natuurlijk een baby krijgen. Maar alsnog heb ik zin om het huis in kerstsfeer te brengen. Bij Ikea ligt de wintercollectie dus al in de winkel. Bij de Action liggen er al een hele tijd kerstspullen in de winkel. Waarschijnlijk wordt het dit jaar een helemaal witte boom. Past toch het beste bij ons. 

Al is deze niet-witte kerstversiering van de Bijenkorf wel vrij leuk....:

Vooral deze croissant....
foto's: Bijenkorf.

Ook zag ik dit kerstige plaatje voorbij komen van vtwonen.... Ook heel inspirerend!bron: vtwonen.nl


bron: sissy boy.

Ze zijn zeker niet goedkoop (deze zijn 7,99 euro per stuk), maar misschien haal ik wel twee van deze geinige knoflook ballen voor in de boom bij Sissy Boy Homeland. 


Bij de Hema kwam ik deze kartonnen led letters tegen voor in de boom! Vet leuk toch? Je eigen naam in de boom? Voor 4 euro per stuk.

We hebben de nepboom van vorig jaar natuurlijk nog, dus die zal ik dan ook gaan neerzetten vanaf half december ongeveer. Zie de blogpost over dit boompje hier.
Vorig jaar had ik ook een olijfboom in huis als alternatieve kerstboom.... Ook wel weer leuk eigenlijk. De olijfboom staat nu buiten, dus die kan ik ook gewoon weer naar binnen halen?

Toch lonken de echte bomen naast de nepboom altijd alsnog. Dus ik zat te denken om buiten een kerstboom met kluit neer te zetten met de buitenlichtjes erin. We zijn nu eigenlijk toch niet zelf in de tuin te vinden, maar kijken wel altijd uit op de tuin. Dan is het natuurlijk wel erg gezellig als je uitzicht hebt op een mooie boom!

Vorig jaar zijn we met z'n drietjes onze eigen kerstboom gaan zagen in park de Hoge Veluwe. Dat was ook heel erg leuk! En dan heb je wel een heel bijzonder exemplaar in huis!

We gaan in ieder geval snel weer langs allerlei tuincentra. Want Bo vindt de kerstafdelingen daar magisch.... Het laat mij ook niet geheel koud, dus ik wil best wel mee.

Hoe komen jullie alvast in de kerststemming?

Liefs, Sanne2 reacties:

 1. Wat een heerlijk blog en fijne inspiratie. Met deze Inidan Summer staat m'n hoofd nog niet naar kerst, maar dat zal vast niet lang meer duren!
  Ps... Ff wachten tot kerst... Dan gaat al het moois in de uitverkoop

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, heb er ook nog niet heel veel zin in. Maar op regenachtige dagen als deze dan weer wel meer! Het huis weer kerst klaar en gezellig maken! Joepie! Liefs, sanne

   Verwijderen

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★