Baby huis....

Ons hele huis staat vol baby dingen.... De hele kraamtijd was de woonkamer niet meer van ons, maar probeerden we er vooral een handige logistiek in te brengen wat betreft de baby. Je leeft echt een beetje van voeding naar voeding en van verschonen naar de volgende keer verschonen. Dus het is wel handig als alles beneden voor handen ligt. Dus verschonen doen we op het verschoningskussen die op tafel ligt. Een aantal manden staan op tafel met kleertjes, luiers en doekjes.
Er ligt ook nog een voedingskussen, voor het voeden midden op de bank.
De keuken staat vol met flesjes, de steriliseermachine, voeding in weckpotten en dat soort dingen. 

Overal ligt iets wat baby gerelateerd is. Pfff. Gelukkig zijn het over het algemeen mooie dingen. Maar veel is het wel. Wat heb je ook alweer veel nodig! En dan ligt er ook nog veel troep van Bo tussendoor....
Alles aan de kant voor alle babyspullen....

De kinderwagen staat vaak ooknog in de woonkamer.... Dus we moeten de berging goed leeg houden, zodat we die daar gewoon neer kunnen zetten.

We komen eigenlijk nog helemaal niet op haar kamertje. Af en toe ga ik er wel eventjes heen hoor. Om kleertjes te pakken voor Jip die ze nu past, zodat ik die beneden kan neerleggen. Of om gewoon eventjes het kamertje te bewonderen.... Heel graag wil ik mijn woonkamer weer een beetje terug! Dus we zijn echt weer een beetje gaan opruimen toen de kraamverzorgster op een gegeven moment weer weg was. En we hebben de indeling omgegooid.... Kunnen het niet laten. Daar later meer over! Maar het voelt nu in ieder geval weer een beetje als ook ons huis en niet alleen een baby verschoon fabriek.

Liefs, Sanne 0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★