Give away You Rock!

Omdat ik voor de tweede keer een kind op de wereld heb gezet, deed ik mezelf deze poster cadeau van Tove Frank. Zij is een fotografe/kunstenares uit Scandinavië die prachtige foto's maakt. Ik ben al een tijdje fan van haar werk en volg haar ook op instagram natuurlijk. Het is niet alleen fotografie, ze voegt altijd een stukje "magie" toe aan haar werk. 

all styling and pictures: @enstijl

Deze poster met de tekst You Rock vond ik wel toepasselijk om mezelf er aan te herinneren dat ik toch weer een hele prestatie geleverd heb met het op de wereld zetten van nog een kindje. De zwangerschap was niet altijd even leuk, in het begin was ik flink beroerd en helaas werd de fybromyalgie die ik heb tijdens de zwangerschap er ook niet bepaald minder op. Dan de angst die ik had voor de bevalling vanwege de slechte ervaring de vorige keer.... Ik vind dat ik best wat overwonnen heb! Deze poster kan me daaraan herinneren! Heb jij nou ook iets (dat heeft iedereen wel!) waar je af en toe even aan herinnerd moet worden omdat je geneigd bent je even overwinningen snel te vergeten: ik mag zo'n mooie poster van Tove Frank weggeven aan een van mijn lieve volgers op instagram. Iedereen steunt me en laat zulke lieve reacties achter bij de geboorte van Jip en ook op mijn verjaardag! Ik waardeer dat enorm! 

Zie op instagram hoe je mee kunt doen aan de give away van deze mooie poster! 

Liefs, Sanne 


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★