Houten vloer....

Is een houten vloer handig met kinderen? Ja, ik denk het wel. Wij hebben nu nog 1 kind. Straks twee. Met 1 kind werkt het wel. Wel moet ik vaak stofzuigen.... Want na elke cracker of na elke poging om weer de grootste treinbaan te maken lijkt het huis wel ontploft en is er ook opeens heel veel stof enzo bij. Dus stofzuig ik wel echt elke dag (soms zou drie keer serieus geen overbodige luxe zijn, maar daar gaat natuurlijk niemand aan beginnen). Deze houten vloer (van Hollandsche Vloeren) die wij hebben kan gelukkig wel tegen een stootje. En zelfs al zie je soms een soort licht krasje, dan maakt dat voor deze vloer helemaal niks uit vind ik. Ik wil ook niet heel neurotisch daarmee om gaan en dat doe ik ook helemaal niet, want er moet wel een beetje geleefd worden in huis. Dus de krasjes komen eerder doordat ik de hele tijd schuif met dingen (tafeltjes, krukjes, stoelen) dan dat het echt door Bo's gespeel komt.... 

Hout is dan top! Even stofzuigen en af en toe de dweil eroverheen en klaar. Toch blijft een witte vloer naar me lonken.... Zou ik onze mooie lichte eiken houten vloer kunnen verven? En zo ja: krijg ik daar niet meteen spijt van na week 1 met appelsap en chocoladepasta vlekken en de haren van de katten enzo? 

Ik blijf het zo mooi vinden. Het kijkt wel of alle meubels er beter op uit komen. Misschien zou ik dan zelfs wel wat meer kleur gaan gebruiken in huis? Of slaat dit argument echt bij mij helemaal negens op? 

Op de kinderkamers ligt wel een witte (laminaat) vloer en daar bevalt het wel. Zeker in de combinatie ook met kleur. Ik blijf er naar zoeken op pinterest: white wooden floors.... En ik blijf wegdromen bij de beelden. 


bron: vtwonen


bron: Paulina Arcklin

Ook al zou ik dan ook blijven: stofzuigen.

Durf ik dat ooit met deze vloer ook echt aan? 

Liefs, Sanne 

2 reacties:

  1. Ik ken het.. wil eigenlijk onze houten vloer ook wit verven maar ben bang dat de vloer dan echt te bewerkelijk wordt, dat deze snel niet meer mooi is. En eenmaal geverft kan je niet meer terug.
    Ervaringen welkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie beelden weer! Ik ben heel erg fan van je interieur smaak.. door wit te gebruiken kan je wel weer kiezen voor andere kleuren, zodat de rest neutral blijft. Maar moet eerlijk zeggen dat ik bruine laminaatvloeren toch wel het mooist vind. Wij hebben ook een hoop keuze aan laminaatvloeren! Waterbestendige, en de juist ondervloer kan er ook voor zorgen dat het zelfs klinkt als een echte houtenvloer..
    https://www.onlineparketshop.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★