Nieuwe indeling....

Weer hebben we de woonkamer indeling omgegooid.... 
Misschien kwam het door de hoeveelheid babyspullen en troep die we hadden zo de eerste week na de bevalling. Maar we hadden allebei ontzettend de behoefte om de boel om te gooien thuis. Ik mag natuurlijk helemaal niet tillen en schuiven, dus heb ik gedelegeerd en Mari opdrachten gegeven. Dat werkt eigenlijk ook best goed.... Dat moet ik onthouden....

De eettafel staat op de plek van het tvmeubel, de bank staat op de plek van de eettafel en het tvmeubel grenst nu aan de keuken. 


De kast van Present House staat nu tegen Kate aan.

De hoek met de bank is een gezellig hoekje geworden zo. 
We hebben dus een nieuwe bank! 


Die had ik een tijdje geleden besteld en kwam ook nog eventjes binnen in deze extreem drukke weken....
Weer heb ik gekozen voor het model Keys van Home Stock, want dat is gewoon mijn lievelingsbank. Maar nu een heel licht creme kleurig/witte variant. De zwarte bank is verhuisd naar de studio van Mari in Amsterdam. 

De bank staat nu dus in die hoek en daarbij hebben we een Karup Design Cube chair gezet die we kunnen gebruiken als een soort chaise longue of als extra bankje voor Bo bijvoorbeeld.

De nieuwe indeling bevalt goed en het is altijd zo leuk om te zien hoe een verandering weer een heel ander beeld en gevoel kan geven.

Switchen jullie thuis ook regelmatig?
Liefs, Sanne

6 reacties:

 1. Ja hoor. Helaas soms wel gebonden aan bepaalde voorwerpen en plaats: piano kan namelijk enkel tegen dié muur en het grote schilderij ook... Spijtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het zou zo fijn zijn als alles mogelijk is qua inrichting! 1 grote open ruimte is dan ook nog steeds mijn grote droom! Liefs, sanne

   Verwijderen
 2. Ja mijn bank heeft ook allemuurtjes gezien! En elke keer hoop ik dan weer dat ik iets nieuws kan bedenken. Komt altijd op ern moment wanneer je niet wilt of kunt. En het blijft maar malen. 😂😂. (Enhetbleeflangonrustiginmijnhoofd)
  Dus ja heel herkenbaar, staat super WEER bij jou. Geniet ervan samen met je kleine meid❤️😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan er ook gewoon niet van slapen, van de ideetjes. Soms wel wat vervelend hoor! Arme Bo weet ook niet meer waar ie de bank kan verwachten haha.

   Verwijderen
 3. Gaaf! Ja zeker om de zoveel weken ��. Ik heb ook een donkere bank..maar liever een lichte. Prachtig zo, je huis �� gr. Elsemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive

 

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 32 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★