Update zwangerschap....

Inmiddels ben ik nu 38 weken zwanger. De laatste cursusavond van de hypnobirthing zit erop. Het was erg leerzaam en ik ben blij dat we samen deze cursus gedaan hebben! Zelf moet ik thuis de oefeningen (ontspanningsoefeningen) gewoon blijven doen en mezelf zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling. De oefeningen doen vind ik wel erg lastig moet ik zeggen.... Ik zou de oefeningen echt elke dag moeten doen, maar dit schiet er bij mij altijd toch heel snel bij in. Dus dat is wel een beetje zonde, maar ondanks dat hoop ik toch dat ik, mede door de cursus, een andere bevalling nu tegemoet ga.

De tassen (voor de baby een tas en voor mijzelf een tas) zijn ingepakt. In mijn tas zit een chille pyama, schoon ondergoed, schone sokken, speaker voor chille muziek, m'n laptop, m'n camera, make up en chocolade. He, wat was dat laatste? Ja, hoort erbij.
Het geboorteplan is geprint en zit in m'n tas. 
Ik ben er wel klaar voor eigenlijk. 

Ik ben ook wel klaar met de ongemakkelijkheden, het brandend maagzuur, het waggelen over straat en de vermoeidheid. En het feit dat ik s'nachts soms zeven keer uit moet om te plassen.... En ik ben steeds bang dat m'n navel gaat "ploppen". Haha. Als ie plopt, plopt ie dan ook wel weer terug?!
Ik heb veel "harde buiken". Vraag me nog steeds af waarom dat zo heet? Ik heb toch gewoon 1 buik?! Maar dat is ook wel onprettig en dwingt me er echt toe even rust te nemen en te gaan liggen. Maar vaak helpt ook dit niet eens.

Ik ben er ook vooral aan toe om het kleine meisje dat nu negen maanden in mijn buik zit, te ontmoeten. Hoe zou ze eruit zien? Wat we hebben kunnen zien op de 3D/4D echo bij Praktijk onder de Linde, is dat ze heel veel weg heeft van Bo, toen hij net geboren was. Ik herkende veel, in wat ik kon zien.


Heel benieuwd ben ik! Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte!

Liefs, Sanne2 reacties:

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★