De tafel met kerst....

Wit met zwart? Zwart met wit? 
Iets in die richting moest het worden.... Nou, dan weet je nog niks. Ik wilde in ieder geval het mat zwarte servies van de Aldi wat ik een tijdje geleden kocht gaan gebruiken met kerst. Voor het eerst gaan gebruiken.... Tot nu toe had ik het er nog niet bij gepakt en stond het vooral mooi te wezen in de kast. Kerst is het uitgelezen moment om uit te pakken qua styling en je tafel mooi te maken. En daar hoort uiteraard mooi servies bij. Eerst had ik een wit linnen tafelkleed met de zwarte borden en bordjes. Maar nee: een donker tafelkleed zou denk ik mooier zijn. Dat had ik niet, dus dan maar eten van een dubbel gevouwen dekbedovertrek van linnen toch? Vond ik wel! 

Bo heeft me heel goed geholpen met het mooi maken van de tafel. Dat vindt ie 1 van de leukste dingen om te doen, helpen met dit soort dingen. En hij heeft er echt wel oog voor! Grappig om te zien is dat! 

Zo hadden we een mooie kersttafel gecreerd met eucalyptus takken die ik gister nog even scoorde bij de supermarkt. Dikke tip trouwens: ah is wel open op eerste kerstdag hier. Ga op die dag je boodschappen doen; dan is er bijna niemand! 

Overigens: de Thaise pompoen kokos soep was niet lekker, de kip verbrand in de oven en de kaashapjes wilde niemand proeven: perfect kerstdiner dus.... Dus niet! Maar de tafel was in ieder geval mooi! En het was erg gezellig. 

Pak jij met kerst ook extra uit? 

Fijne dagen allemaal! 

Liefs, Sanne 
0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★